INVESTEER SAMEN MET VERHOEVEN IN IJSBADEN VAN ICETUBS

Toen zelfs iceman Wim Hof op de stoep stond om een hottub voor zijn ijsbadworkshops te kopen, krabde ondernemer Chiel Kraai zich achter de oren en ging hij op onderzoek uit. Het bleek het begin van Icetubs. 'Om sneller te kunnen schalen, zijn we op zoek naar investeringen.'

Kraai schreef zich al op 15-jarige leeftijd bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien heeft hij veel ondernemerssucces gekend. "Met mijn bedrijf Welvaere verkoop ik al sinds m'n twintigste hottubs en sauna's in heel Europa. Twee jaar geleden gebeurde daar iets vreemds. Regelmatig gaven klanten aan geen kachel nodig te hebben, omdat ze mijn tub met ijsblokjes wilden vullen. Zelfs iceman Wim Hof klopte bij me aan!" 

IJsbad? Eén druk op de knop

Nadat hij ontdekte hoe hot een ijsbad nemen was en hij zelf ook om was, ontwikkelde hij anderhalf jaar later from scratch zijn eigen professionele ijsbaden: Icetubs. Gemaakt van roestvrij staal en thermohout, inclusief waterfilter. Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven was één van de eerste klanten en werd een fan van het eerste uur. Niet veel later bundelden de twee de krachten om van Icetubs een wereldwijd succes te maken. "Waar tot jaren geleden voornamelijk sporters met frisse tegenzin in een ijskoud bad gingen zitten, is het inmiddels vanwege de vele gezondheidsvoordelen een ware trend te noemen. Als ik het ijsbad heb gehad, dan kan ik alles aan!", aldus Verhoeven.

Join the cold

Om snel te kunnen groeien, zijn de heren op zoek naar investeerders die mede-eigenaar willen worden. Wat Icetubs een interessante investering maakt? De wereldwijde populariteit van ijsbaden en de jarenlange ondernemingservaring. Kraai: "We hebben de ambitie om in korte tijd grote stappen te zetten. Van Amsterdam tot Los Angeles. Om dit mogelijk te maken, zijn we op zoek naar investeringen, zodat iedere liefhebber waar ook ter wereld met één druk op de knop de kou kan omarmen en zijn / haar innerlijke kracht kan ontdekken. Dag in, dag uit." Klik hier voor meer informatie over Icetubs of om meteen te investeren.

Online seminar ‘Investeren in startups’

Kraai en Verhoeven waren onlangs te gast in de RTL Z Special ‘Investeren in startups’ om hun startup te pitchen. Je kunt deze pitch bovenaan dit artikel of hieronder terugkijken. Liever het hele seminar terugkijken? Dat kan hier.

Vergroot je financiële kennis met Future of Finance

Of je nu een doorgewinterde belegger bent of gewoon je financiële kennis wilt vergroten, het platform Future of Finance is flexibel toegankelijk voor iedereen. Leer van de allerbesten, krijg toegang tot exclusieve content en events en kom in contact met like-minded individuals die net zo ambitieus zijn als jij. Investeer in je financiële toekomst: download de app nu!

Dit artikel is tot stand gekomen in opdracht van Nxchange & Bondex en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van RTL Nieuws.

2024-04-23T14:46:20Z dg43tfdfdgfd